Hytönen Racing   Hytönen Racing website in English Hytönen Racing kotisivut Suomeksi
 
Logo
Tuoreimmat ralliuutiseni
Hytönen Racing Teamin jäsenistö
Kilpailukalustomme
Kilpailukausi, tulokset ja raportit
Historic ralliautoilua
Kuvia kilpailutoiminnastamme
Videoita kilpailutoiminnastamme
Rallihistoriamme
Yhteistyökumppanit vauhdissa mukana
Rallisimulaattoripalvelut
Ota yhteyttä ja kannusta
NaviBottom
Koe aito rallielämys rallisimulaattorissamme
 
TableTop
  Yhteistyökumppanit vauhdissamme mukana  
     
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Anjalankosken TerästyöAnjanlankosken Terästyö on Kaakkois-Suomen Sippolassa sijaitseva metallituotteita valmistava yritys.
MabcoMabco on kasvanut erittäin nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen teollisuuden liikkeenjohdon ja operatiivisen toiminnan asiantuntijapalveluiden markkinoilla.
AltmeisterAltmeister Oy toimii moottoripyörä-, auto-, autourheilu- ja arkistoalalla. Yritys hakkii ja konsultoi kaikissa motorisoidun liikkumisen muodoissa. Lisäksi yritys tarjoaa arkistojen järjestämis-, perkaus- ja arviointipalvelua.
Jyväs-Marine HuoltoJM-Huolto toimii valtuutettuna huoltopisteenä
Jyväskylän alueella.
Valtuutetun huoltopisteen huoltomiehet käyvät
aina uusimmat huoltokurssit tuotteisiin ja ovat
näin ollen ajan hermolla.
Meidän KatsastusMeidän katsastus on kotimainen, täyden palvelun katsastuspalveluja tarjoava Jyväskyläläinen yritys.
Printsport RacingPrintsport Racing on vuonna 1997 perustettu lievestuorelainen yritys, joka on erikoistunut moottoriurheilupalvelujen tuottamiseen.
JBE-ServiceJBE Service on erikoistunut tuulivoimaloiden asennuksiin ja huolto- sekä korjaustöihin.
KH PutkitusKH-Putkitus tarjoaa laadukasta LVI-urakointia ja-huoltoa pientaloihin ja taloyhtiöille. Yritys palvelee Jyvässeudulla.
Taksiautot.comTaksiautot.com tarjoaa laadukkaita kyytipalveluja Jyvässeudulla.
SixtSixt on on yksi Euroopan suurimmista autovuokraamoista. Yritys toimii 95 maassa maailmanlaajuisesti 3500 toimipisteessä. Sixt tarjoaa laajan autovalikoiman Suomessa ja ulkomailla - erikoismallit mukaan lukien.
JM-Louhinta

JM-Louhinta on vuonna 2003 perustettu louhinta-alan osaaja, joka toimii Jyväskylästä käsin. Yritys toteuttaa kallioiden louhintatyöt, rakennusten pohjaurakoinnit, teiden louhintatyöt, vesijohto- ja viemärikanaalien louhinnat sekä muut alan vaativat työt.

MediaGuru Jack Bacon on suunnitellut Kari Hytönen Racingin kotisivut - www.mediaguru.fiMediaGuru Jack Bacon on jyväskyläläinen digitaalisen median tuotantostudio ja viestintätoimisto , joka osaa, taitaa ja hallitsee sähköisen median asiat tyylikkäistä ja informatiivisista kotisivuista lukuisiin muihin digitaalisen median palveluihin.
RTE MotorsportRTE-Motorsport on varkautelainen moottoriurheilualan yritys, joka maahantui niin Kumho Tyres rallirenkaita kuin edustaa muita laadukkaita moottoriurheilutuotteita.
Transport HosikeKuljetusliike Jarkko Hosike kuljettaa asiakkaiden tuotteita 20 ajoneuvon ja ammattitaitoisten kuljettajioen voimin. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu myös kuivureiden ja siilostojen sekä kuljettimien asennus (MEPU-tuotteet) niin Suomessa kuin ulkomailla.
ProSolve / ProLineProSolve on yksityisen omistama, nopeasti kehittyvä suunnittelutoimisto, joka tarjoaa monipuolisia palveluja kaikkiin teknisiin kysymyksiin ja tarpeisiin, oli kyse sitten konesuunnittelusta tai kiinteistöihin liittyvistä kysymyksistä.
RecceRentRecceRent on arvostetun saksalaisen moottoriurheilijan, Niki Schellen autourheiluyritys. RecceRent tarjoaa kaikki ralliauton huolto, kehitys ja ylläpitopalvelut niin saksalaisille kuin kaikille kansainvälisille autourheilijoille.
Wallenwein Rallye SportWallenwein Rallye Sport on tiimimme vankka yhteistyökumppani Saksassa.
RR-TeamRR-Team Oy järjestää unohtumattomia rallielämyksiä. Heidän kanssaan pääsette tutustumaan rallin vauhdikkaaseen maailmaan kartanlukijan paikalta tai jopa ratin takaa, erityisesti ryhmällenne järjestetyssä kilpailussa. Tarpeidenne mukaan räätälöity rallielämys tarjoaa unohtumattoman lisän asiakkaillenne tai omalle työyhteisöllenne järjestettävään tilaisuuteen.
Perälä Rally TeamPerälä Rally Team on keskisuomalainen autourheiluyritys, joka järjestää autourheilun elämyspalveluja.
Suomen Brodeeraus Suomen Brodeerauksen ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja valmistaa kaikki mainostekstiilit tarpeiden mukaisiin kokonaisuuksiin. Liikelahjat, Mainostekstiilit, Yritysvaatteet, Työvaatteet, Urheiluseuravaatteet, Bändien fanituotteet kuuluvat yrityksen tuoteperheeseen.
Race ProRacePro on saksalainen autourheilutarvikkeiden myyntiin erikoistunut yritys.
JL Rally PartsJL Rally Parts toimittaa autourheilun erikoisosia.
KäyttöautoKäyttöauto Jyväskylä palvelee Seppälän teollisuusalueella. Uusien Ford henkilö- ja tavara-autojen lisäksi Jyväskylä myy Jaguar, Hyundai ja Suzuki-henkilöautoja. Uusien autojen lisäksi Jyväskylä tarjoaa runsaan valikoiman tarkastettuja ja hyväkuntoisia vaihtoautoja edullisin rahoitusehdoin.
Steelpower EngineeringSteelpower Engineering Oy on metallien työstöä tuottava yritys Sippolassa.
MR RengasMR-Rengas ky palvelee renkaiden myynti-, asennus- ja korjausasioissa. Autojen öljynvaihdot, katsastuskunnostukset, hitsaus- ja kunnostustyöt kuuluvat myös yrityksen palvelukokonaisuuteen.
BrandFactoryBrandfactory hallitsee tehokkaan mainonnan tuottamisen. Yritys tekee mm. korkealaatuista ajoneuvo-, myymälä- ja ulkomainontaa, tapahtumamateriaaleja, jättilakanoita, julisteita, kone- ja laitemerkintöjä sekä opasteita. Materiaalivalikoimamme on maan laajin.
Vesilinna RavintolaVesilinna on yhdistetty vesi- ja näkötorni Jyväskylässä Harjun laella, jossa sijaitsee maanmainio ruokaravintola Vesilinna Restaurant.
 
Hytönen Racingin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi